Kvällsmusik, Lady Gaga – Christmas tree

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_rFDQ0ZjLnk]

Brrr! Är ju iskallt ute. Nu ska det bli finemang lavemang att ta en varm dusch, äta någe gott o sedan lägga sig under dubbla filtar. Känns som om jag har förtjänat det också. På något sätt 🙂

Dagen har väl inte bjudit på några större överraskningar förutom på bussresan hem. Det blöta golvet inne i bussen visade sig vara såphalt! Hur sjutton tänkte de där egentligen? Sedan satt det en synskadad äldre man mittemot mig som tappade sin vita käpp på bussgolvet och därmed gjorde jag dagens goda gärning som hjälpte honom att få tag på den då den rullade iväg. Det kan inte vara lätt nu när det är snövallar, isfläckar och halt ute att gå med vit käpp.

Men nu blir det som sagt alldeles strax huvudstupa-sidoläge för min del för jag är ganska trött. Tack för idag, vi ses i morgon igen. Hej hopp 🙂

35220cookie-checkKvällsmusik, Lady Gaga – Christmas tree