Är du rrrolig eller?

14 minus är det utomhus just nu och jag ser inte fram emot att sticka ut nosen i denna kyla. Jojo, jag vet att det är rena sensommaren i Norrland men…äh! 😛

På tal om Norrland, jag kollade vad de samiska nyheterna heter som jag lyssnar på varje morgon numera: Oddasat – och det går i P2 – men jag hittar inte vad nyhetsuppläsaren heter. Jag vill ju se vem som väcker mig varje morgon haha. Sedan hittade jag deras Playkanal också så den ska jag kika på lite närmare när jag kommer hem. Jag hinner inte nu på morgonen.

För övrigt är jag ganska sur idag så jag tänker bara sköta mitt idag. Först uppdatera Facebook och sedan gå ner i snickeriet o stanna där så länge jag kan. Social? Jodå, men inte idag. Det känns bara fel just nu men jaja, det går väl över någon gång.

Nu ska jag fixa mitt näsblod (tjoho) sedan blir det ut i kylan. Gomorron på er.

35140cookie-checkÄr du rrrolig eller?