Kvällsmusik, Theatre Of Tragedy – Storm

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tJ95J-k16bw]

Jaha, så blev klockan över 22 igen då och tröttheten har smugit sig på.

Dagen har väl varit upp o ner idag men jag misstänker att det är jag som har varit lite stingslig, antagligen för att jag varit så trött hela dagen. Då uppfattar man saker fel och blir på dåligt humör, oftast helt utan anledning. Det blir säkert bättre i morgon.

Egentligen har väl inte så mycket hänt. Jag var ju på ögonbottensfotografering och det såg bra ut, sa de. Inga förändringar. Sedan blev det lunch på sjukhuset och lilla mammsen var ute i stora metropolen Borås så det blev skjuts hem. Även brorsan hakade på längs vägen och det är ju alltid trevligt. För övrigt så har det varit ganska dött här, tack o lov. Voff har varit ute på sista rundan och vi frös häcken av mig, både hon och jag, även om Astrid som vanligt fuskade och hade pälsbyxor på sig.

Nåväl, dags att mumsa på något och sedan hoppa jämfota ner i varma sänghalmen. Ni får sova så gott så ses vi i morgon igen. Hej hopp 🙂

35110cookie-checkKvällsmusik, Theatre Of Tragedy – Storm