Ipren till frukost

Jag vet inte vad som hände min rygg i går natt men den var otroligt öm. I morse hade smärtan minskat men satt sig i andra delar av kroppen så nu får vi hoppas min Ipren hjälper.

För övrigt sov jag lätt i natt. Plogbilarna körde omkring här utanför och jag hoppas det blev bra för i går kväll var det väldigt svårt att gå på trottoarerna. Väldigt moddigt på sina ställen och drivor med lös snö överallt men jaja, det får man väl tåla när man bor på de här breddgraderna. Bara det inte blir såhär idag.

Efter lunch blir det en färd upp till Ögonmottagningen för årlig undersökning. Men tänk vad skönt om de höll vad de lovade – att man kunde lämna sina ögon där medan man gjorde något annat – och roligare…. 😛

Nej nu ska vi ut i snön och halka omkring lite, voffen och jag. Ha en bra dag allihopa 🙂

Bild från stilochstruktur.se

35010cookie-checkIpren till frukost