Men…så kan han väl inte göra?

Häromdagen skrev jag ju om Bob Sapp, den kaxiga amerikanen som sas kunna spöa Jörgen Kruth i thaiboxningsgalan ”Rumble of the Kings”. Med sina massiva 2 meter i längd och 145 kilo bakom handskarna borde han gjort bra ifrån sig. Tänk så fel man kan ha! Tur jag inte satsade några pengar på matchen haha.

45 sekunder tog det innan Jörgen lyckades smaska in ett stenhårt knä i Sapps mage och matchen var därmed över.

Självklart handlar det mycket om teknik och vad är talesättet? Ju större de är desto tyngre faller de. Det verkar stämma.

Nu är jag mer intresserad av hur Jörgen skulle klara sig mot Bobby Lashley (se bild).

När jag letade lite på youtube efter klipp från matchen hittade jag något med Paolo Roberto och jag tror det var något som skulle föreställa en presskonferens. Lite skryt inför matchen osv och visst är allting väldigt upplagt för att ge en bra show liksom När kombatanterna går fram till ringen t. ex. är det mer som en ljusshow med laser som spelar runt och självklart med maffig musik. Vissa skulle nog tycka att detta var jättehäftigt men jag undrar mest om de försöker locka barn till dessa matcher.

Men det löjligaste jag råkade hitta var när de skulle göra en så kallad ”Stare-down” alltså en grej som påminner om Arga Leken och jag fattar inte riktigt poängen. Ska de stå där tills någon…ja, vaddå? Tills någon kissar på sig av skräck? Det kommer troligtvis aldrig hända så jag antar att de kan stå där, stirrandes på varandra, tills någon måste gå på toa eller börjar frysa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DCwtGtgCwhc&feature=related]

Jag fattar inte. Å andra sidan är ju inte sport heller något av mina större intressen. Dock äter jag faktiskt Wasa Sport knäckebröd om det nu räknas.

Bild från themmaspace.com

34930cookie-checkMen…så kan han väl inte göra?