Tankar om Lucia

Snart är det ju dags igen och det mesta är sig likt. Som de flesta vet så har det ju sin start i helgonet Lucia som levde på Sicilien, åt för mycket pizza och sedan dog en hemsk död då hon halkade på spaghetti.

Men visst är det väl märkligt ändå, att i shopaholicens årtionde, Lucias kläder är precis likadana år efter år. Varför har inte Dior, Armani och Legerfeldt gjort något åt detta? Vitt lakan och rött band runt midjan, så har det ju alltid sett ut, inte sant?

Så nu har jag kommit på en snygg men ändå försiktig ändring som piffar upp det hela med en elegant touch. Glöm inte att det var här ni såg det först för nästa år kommer de här att säljas dyrt på modevaruhusen, världen över!

År 2012 tycker jag vi ska snabba upp processen lite och luciatåget ska få komma inridandes på julbockar.

Bild från hd.se

34800cookie-checkTankar om Lucia