Ska kungen avgå?

Allt fler människor tycker att kungen ska abdikera och lämna plats åt kronprinsessan Victoria. Detta kan man läsa om i flera dagstidningar idag:

Själv undrar jag varför de vill det? Visserligen har knugen varit med om ett o annat som kanske inte alltid varit så passande, nu senast de där skandalerna som ägde rum år 1545-whatever men så är han ju också bara människa. Ska vi ha Victoria nu bara för att hon är sötare eller vad handlar det om? De hundratusentals 40-talisterna säger att hon är så söt medan männen, enligt undersökningar, mest vill ha en natt ihop med henne. Jo, men det var ju riktigt bra skäl!

Förresten, är det någon mer än jag som tycker att Vickan och Jay Leno är någorlunda lika?

Avslutningsvis vill jag låta er höra på en sång som jag tycker har med tillfället och ämnet att göra. Lyssna och njut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g7vPfoEalmU]

34830cookie-checkSka kungen avgå?