Det blev lite knasigt…

Efter tre nätter med extremt dålig sömn, lyckades jag i natt sova lite längre. Såpass mycket längre att klokan hann bli 10 innan jag öppnade mina små blå. Jag skickade ett sms till bossen men han tyckte jag kunde ta helg redan så då gjorde jag det.

Troligtvis var det väl oro över utredningarna som har legat i bakhuvudet o hållt mig vaken, men hur sjutton blir man av med sådant? Jag har ju varit hur trött som helst men ändå inte kunnat somna. Är medikation det enda som kvarstår i så fall?  I och för sig är det ju inte enbart sömnen som är sned utan ibland får man även vissa reaktioner i kroppen på grund av diabetesen. Det blir ju bara svårt att leva någorlunda normalt såhär och jobbet blir lidande, något som i sin tur stör mig också. Kanske man skulle börja äta lite annorlunda?

Knepigt.

Hur som helst, nu är jag vaken och eftersom jag blev ledig så tycker jag att det här blir en extra bra dag för bloggande! 🙂

34620cookie-checkDet blev lite knasigt…