Något att hacka på?

I tidningarna står det idag om tre tonåriga pojkar som i 50 dagar har klarat sig i en liten båt, med hjälp av regnvatten några kokosnötter och en fiskmås. För att förklara – de åt alltså upp måsen.

I Svenska Dagbladet står det “påstås” och ja, jag undrar också om det verkligen är sant. Det är ju knappast lätt att fånga en mås liksom. Sedan undrar jag också varför ingen reporter intervjuade måsens familj och släktingar – det måste ju vara fruktansvärt tragiskt att mista en familjemedlem sådär. Speciellt till tre stycken hormonstinna tonåringar. Gud vet vad de hade gjort med måsen innan de åt upp den.

Aftonbladet har också skrivit om händelsen men de verkar mer säkra på att det verkligen har hänt.

Slutligen frågar jag mig; Hur reagerar vegetarianerna på detta? Det borde väl sägas något om hur inhumant detta måste varit, speciellt om hur de tog kål på det stackars djuret. Troligtvis slog de måsen med en åra, eller hur? Eller fick den att dricka saltvatten.

Dagens mysterium i sanning.

34550cookie-checkNågot att hacka på?