Kvällsmusik, CVM-21 – Ktorm Duol

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VPReiQ9UsLY]

Ni har rätt, jag har inte en aning om vad de sjunger om i den här snutten. Det enda jag vet är att det är från Surin i Thailand och att de sjunger på khmer – vilket är det officiella språket i Kambodja – men det är okej för det är en så skön låt 🙂

Så nu har klockan passerat 22 och det är dags att svälta för i morgon är det provtagning. Det är för att specificera min brister av olika ämnen i kroppen så det ska bli spännande att veta resultatet. Så jag åt som en häst ikväll – tre stycken 90-grams hamburgare med bröd och strax innan, en fullfibersmacka med massor av pålägg hehe. Jag borde klara mig till kl 8 i morgon bitti men värst blir väl att vara snusfri. Men, men, jag har ju gjort det här förr så det ska nog gå bra 🙂

Annars har det varit en lugn dag, hemmavids. Egentligen har jag väl inte gjort någonting alls, tror jag iaf, minnet är ju så dåligt haha. Hur som helst så är jag på ganska schysst humör. Nu blir det väl lite tv innan det är dags att dra timmerstockar så får vi se hur det går i morgon bitti. Klockan 13 är det ju dags för vidare utredning också, det ska bli spännande.

Men vi får väl höras av i morgon också hoppas jag. Ni får nanna så gott alla, ha en god natt och hoppas ni drömmer något varmt, soligt och halkfritt! Hej så länge 🙂

34480cookie-checkKvällsmusik, CVM-21 – Ktorm Duol