Kvällsmusik, Ozzy Osbourne – So tired

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5P4uir-GSVg]

En väldigt träffande melodi just nu och för mig.

Det har varit en rätt bra dag. Vi hade ju ett intressant föreläsning idag om polaritet, något som jag har funderat på förut. Alltså om man skulle vända tvärtom på hela sin personlighet, eller åtminstone sträva efter att använda sina motsatser i sin personlighet. Det hade nog blivit väldigt intressanta resultat hehe.

Men nu är jag verkligen jättetrött. Jag har varit redig och städat lite, diskat, bytt sängkläder och fått ordning på en massa papper så jag är ganska nöjd. Nu blir det en pirog framför teven och sedan sova innan jag ser alltför suddigt.

Ni får nanna så gottans när ni nu kommer så långt. Tack för idag, vi skrivs mer i morgon! 🙂

34360cookie-checkKvällsmusik, Ozzy Osbourne – So tired