Gomorron o tankar

Minsann har det blivit några centimeter snö över natten men inte så väldigt mycket ändå. Det töar antagligen bort över dagen, vilket vore skönt så det blir enklare att gå med hunden. Nåja, vi får väl se vad SMHI tjoar om – som om de skulle ha rätt någon gång 😛

Idag är det dags att rigga för julmarknaden som vi ska ha på lördag och söndag. Det blir nog en hel del att göra men jag själv håller mest tummarna att min mage ska sluta morra. Jag vill inte behöva stanna hemma på en av årets mest hektiska dagar för då lär man väl bli pikad för det. Också.

De senaste tiden har det varit lite turbulent på arbetet. Allt är inte frid och fröjd längre och det finns saker som har börjat störa mig oerhört mycket. Kanske bara jag som behöver lite variation?  Men visst är det väldigt mycket knorrande och gnällande från vissa arbetskompisar numera, men det är inte bara det jag är trött på, jag skulle nog vilha lite tystnad och variation. Hemma – jobbet – lunchstället – veckohandla på ICA – det är de platser man kan finna mig på numera och när jag funderar på det, så låter det för jäkla tråkigt. Något för mig att fundera på under dagen, hur jag ska kunna ändra på detta.

Nåja, nu är det strax dags att rasta jycken, sedan blir det storslalom hela vägen till jobbet.

Ha en bra dag allihopa 🙂

34120cookie-checkGomorron o tankar