I skuggan av Harry Potter

Kanal 5 visade igår Harry Potter och de vises sten och jag kikade lite grann av filmen, och till viss del förstår jag fashinationen av den här lille killen och hans vänner. Allting är ju magiskt och fantastiskt på alla sätt och vis, långt bort från ett grådaskigt och kallt Sverige där man måste skrapa bilrutor på morgonen och man vaknar med rimfrost mellan skinkorna.

Så jag tittade en stund och sedan blev jag sugen på att spela Harry Potter och fången från Azkabar, vilket är visserligen gammalt datorspel, men fortfarande bra. Så jag spelade i några timmar medan jag slogs mot monsterböcker, husspöken och älvor. Så kom jag plötsligt ihåg det underbara klipp jag hittade på youtube för något år sedan som jag bara måste visa er. Men kom ihåg, man får lätt den här melodin i skallen så därmed utfärdar jag en varning 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4]

Missa inte Harry Potter-testet på DN. Nu är ju den nya filmen på G.

33830cookie-checkI skuggan av Harry Potter