Kvällsmusik, ZZ Top – Delirious

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cwLE7vsGUGI]

Ja jisses, sådan här musik gillade jag när jag var yngre. Om jag hade vetat då vad jag vetat nu så hade ZZ-top varit förbjudna…

Det bidde sent innan sista inlägget. Sorry för det men jag fastnade i mitt favoritspel Gothic 2 och det är faktiskt kul att fajtas med både troll och pirater. Sorry igen 🙂

Dagen har varit ganska bra. Problem har blivit lösta, jag har haft trevligt sällskap och jobbet gick hyfsat. Det enda jag är fundersam över är min trötthet för den ställer till det när jag ska orka vara social. Vilket inte går så bra. Jag sitter mest tyst i sällskapet och stirrar ner i bordsskivan men jaja, jag hoppas det löser sig nu när diabetesläkaren har uppenbarat allvarliga brister. Vilket går att fixa! Jag hoppas det gör en skillnad.

Mycket mer har jag väl egentligen inte att berätta. Jag ska strax ut med Voff, ut i snön, och antagligen frysa häcken av mig. Sedan blir det pyttipanna minsann. Har ju inte ätit sedan kl 13 så det är väl dags…

Tack för alla goa kommentarer och besök, i morgon lovar jag att skriva mer. I morgon tar jag världen med storm, bara så ni vet!

Gonatt o sov så gott, skrivs i morgon 🙂

33730cookie-checkKvällsmusik, ZZ Top – Delirious