Tankar om prenumeranter på bloggen

För det första: jag är bortskämd som fan.

Vad jag menar är att sedan jag började blogga på Metrobloggen, har jag alltid haft Bloglovin, som jag gillar fullständigt tokmycket. För er som inte vet vad jag snackar om så är detta en gratistjänst som gör att man kan följa bloggar genom e-mailnotifikationer.

Det är det jag menar är problemet. Har man en gång vant sig vid att få små e-mail varje gång någon har skrivit något, ja då blir man bortskämd. Det spelar ingen roll hur intressant och kul någons blogg är om den inte syns, och det gör den genom Bloglovin.

Jag vet inte hur många gånger jag har kommit på att “Ja just det, den bloggen måste jag besöka idag” och sedan glömt bort det. För femtielfte gången! Men de som har Bloglovin uppsatt på sin blogg, de följer jag vid varje inlägg. Det handlar inte om hur många klick man får göra för att komma till en blogg, det handlar om bekvämlighet och gammal vana och ju fler bloggar man vill följa, desto fler riskerar man att glömma av om de inte har Bloglovin.

Så jag pushar totalt för Bloglovin och nej, jag får inga pengar för att skriva det här, jag lovar haha.

Gå till http://www.bloglovin.com/ och lägg till knappen med kodsnutten på din egen blogg. Na-na-na-na-naa, I´m lovin´ it 😛

33690cookie-checkTankar om prenumeranter på bloggen