Vanessa Rousso – sexsymbol bakom korten

Jag skrev om detta fenomen för ett tag sedan, men då om en av hennes kollegor, Emma Glover. Jag är inget fan av kortspel men i förrgår råkade jag se Vanessa Rousso på tv.

I en artikel kan man läsa om att hon inte ser sig själv som en sexsymbol, vilket jag tycker låter lite roligt. Vore det inte ganska oroväckande om någon såg sig själv som sexsymbol? Sant, jag vet, det finns ju faktiskt de som gör det och då tänker jag närmast på Günter eller möjligtvis Borat, ni vet mannen i illgrön mankini?

Hur som helst, tillbaka till Vanessa, för jag tror inte att hon är så blåst som hon vill verka. I artikeln kan man läsa att hon har varit plugghäst och inte för att döma hunden efter håren men jag har väldigt svårt att se henne som en boknörd faktiskt. Men, det är sant, skenet kan bedra!

Som jag nämnde tidigare så råkade jag se henne spela poker på tv häromdagen och hon vann gång på gång, samtidigt som hon sa småkorkade saker såsom att ojsan, hur gick det till? Eller hoppsan, vann jag igen? Självklart med världens sötaste leende som kan smälta vilken mans hjärta som helst. Detta i kombination med en lagom uppknäppt blus är det ju perfekt, speciellt som att pokervärlden är starkt mansdominerad.

Säga vad man vill om tjejen men hon är inte dum alls och vet hur man manipulerar männen. De som förlorade tusentals med dollar i pokerspelet log stort och lommade iväg lite lagom skamset. Kanske de visste det innerst inne vilka jubelpuckon de var som istället för att koncentrera sig på sina kort, dreglade över motspelarens urringning.

Om jag själv hade blivit blåst? Ingen tvekan om saken!

Bilder från www.thewomenofpoker.com och pokerstrategy4all.net

33040cookie-checkVanessa Rousso – sexsymbol bakom korten