Kvällsmusik, Ween – Pink eye on my leg

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aey4yQvHrO4]

Helt klart den konstigaste melodi jag har. Det är därför jag gillar den så mycket.

Argh, varför är jag så trött? Jag skulle kunna sova hela dagar nu känns det som och jag tänkte i morse att det skulle vara mycket skönare att stanna hemma under täcket. Såklart tog jag mig i kragen och drog mig själv till jobbet och det var nog bara nyttigt. Bättre med lite sällskap och annat att skingra dystra tankar med än att ligga hemma och tycka synd om sig själv.

Varför jag hade dystra tankar? Tja, utan att säga för mycket så är missförstånd och relationer ingen bra blandning.

I morgon är det äntligen fredag och tvättdag, tjoho. Men vad sjutton, tvätta måste an ju göra någon gång och det blir väl det roligaste som händer den dagen. Eller nja, vi får väl se hur dagsformen och arbetsdagen blir. Hoppas bara tankarna inte snurrar lika vilt och  jag kan sova i natt.

Nu: ut med voffelainen, äta, sova. Gonatt så skrivs vi mer i morgon 🙂

33240cookie-checkKvällsmusik, Ween – Pink eye on my leg