Kvällsmusik, Guns n Roses – November rain

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE]

En väldigt passande låt. Dock sjunger de nog inget om isgata på morgonsidan…

Hmm…låt se nu vad som hände idag. Sov alldeles för lite men släpade mig ändå till jobbet för att höra föredraget om sömn. Jag är glad att jag gjorde det för man fick lära sig en hel del och som jag nämnde förut fick vi även sömndagböcker att anteckna i. Det ska bli intressant att se vad vi kommer fram till eller om jag är en hopplös zombie bortom all hjälp hehe.

Sedan var det dags att göra lite jobb för bostadsrättsföreningen: att såga ner den gamla oljepannan i källaren. Dock fann jag mig ganska onödig när vi bara hade två sågar och vi var tre stycken så jag skrev lite fler protokoll. Snart är bunten sluträttad och jag kommer sörja. Eller inte! Snarare tvärtom faktiskt, jag tänker gå ur styrelsen trots att alla vill ha mig till ordförande. Visst är det lite extra klirr i kassan i januari men vad spelar det för roll när man lever som en kyrkråtta årets andra 11 månader? Dessutom får man ju bara gnäll och skit för precis allt man gör här i huset och då kan det lika gärna vara. Jag satsar mer tid och ork på att bli frisk istället.

Så mycket mer har väl inte hänt här idag så det blir väl lite tv-soffa som gäller tills ögonlocken börjar dansa tango. Men vi ses ju i morgon igen och med mer bokstäver i bagaget. Ni får sova så gott. Hej så länge 🙂

32940cookie-checkKvällsmusik, Guns n Roses – November rain