Kvällsmusik, 3 of a Kind – Babycakes

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hj22TtSCtTU]

Håhåjaja, full fart hela dagen och trött som resultat. Precis som det ska vara.

Det blev en hel del diskussioner på jobbet idag då jag nu ska vara del av en förberedande grupp angående föreläsningar inför 2011. Bland annat diskuterade vi individens roll och möjligheter som arbetslös och om vägen från kriminalitet. Det kommer säkert bli intressant om vi bara får in några intressanta föreläsare men det ska väl gå bra.

Igår glömde jag berätta om en grej som hände på sjukhuset. En vecka innan besöket fick jag ju ta en massa prover på labbet och igår gick diabetesläkaren och jag igenom resultatet. Det visade sig att jag har brist på en hel massa grejer i kroppen, bland annat B12, järn m.m. Det intressanta var att jag hade ungefär samma resultat för 2 år sedan men ingen hade sagt något och ingen som gick igenom testresultaten med mig. Av besöket igår fick jag veta att detta troligtvis hade med min trötthet, ork och nedstämdhet att göra och nu väntar ett blodprov till för att specificera bristerna. Men konstigt ändå, att ingen har sagt något. Visst äter jag dåligt men det hänger också ihop med bristerna så nu, kanske, kommer det bli ändring på det. Skönt!

För övrigt har jag knappt hunnit vila något idag. Jag hade besök hem idag, sedan blev det en halvtimme på soffan, sedan var det besök igen och sedan besök hos ordföranden. Jag kom nyss hem och ska väl sätta igång med felaktiga protokoll tills ögonen står i kors. Ska försöka komma ihåg att äta något också men jag ger det inte mer än en halvtimme, annars blir det nog bara rärigt hehe.

Nåja, det var väl dagen i sammanfattning. Jag får tacka för mig så ses vi i morgon igen, okidoki? Sov så gott o vakna torrt 🙂

32810cookie-checkKvällsmusik, 3 of a Kind – Babycakes