Kvällsmusik, Pirate Songs – Monkey Island 3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AawQvD8L_h4]

En smått ovanlig melodi men om man har vuxit upp med Monkey Island-spelen så kan man inte annat än älska den här låten 🙂

En bra dag! På många sätt, även om jag inte kunde sova något förra natten och min french hotdog var halvdålig så är jag ändå väldigt nöjd.

Grannen och jag möttes med våra hundar idag och det gick hur bra som helst. Idel svansviftande och nosande och det verkar som att de blev kompisar med en gång. Verkligen härligt att se och skönt att man inte behöver se upp varje gång man stiger utanför dörren. Jättebra!

Jag var ju på sjukhuset idag också och mötte min nya diabetesläkare, som visade sig vara oerhört empatisk och hon brydde sig verkligen om att lyssna. Det var väldigt intressant att höra hennes historia, att hon kom hela vägen från Marocko för att jobba här. Dessutom lovade jag att jag ska lära henne att blogga! Det fick mig att undra om det på något sätt är oetiskt att fråga ut sin läkare på en fika någon gång…

När jag väl kom hem var det soffan som gällde. I hela 30 minuter, sedan började jag borsta golv och städa på toaletten. Visst, okej, vissa skulle kalla det omanligt men faktum är att jag gillar sådant och att ha det rent o snyggt, ordning o reda. Inte att jag är pedant men ganska noga med var sak på sin plats. Ja, det minns ni nog från när jag skulle sälja min lägenhet och visade bilderna här, det är faktiskt så i ordning för det mesta haha.

Men nu blir det lite tv och något att äta. Sängen hägrar i fjärran och i morgon blir det snickerier på stora scen. Såvida inte PRO har barrikaderat sig där som vanligt. Men, men, nu säger jag naughty night. God natt så skrivs mer i morgon! 😀

32690cookie-checkKvällsmusik, Pirate Songs – Monkey Island 3