Go morrn

Det blev inte mycket sömn i natt minsann. Magen morrade som attan och jag tror jag var lite orolig också. Med andra ord, jag sov mig inte smal i natt.

Dels över att jag idag ska träffa min nya diabetesläkare och jag hoppas verkligen att hon är en snäll och sympatisk människa som är bra på att lyssna. Sedan funderade jag alldeles för mycket på min ekonomi.

Jag gjorde en snabb genomgång av alla utgifterna igår och tyckte mig se att flera avgifter har höjts. Jag visste redan att det skulle bli hål i kontot när jag fixade ny mobiltelefon och Astrid fick en klippning, plus lite grejer från Clas Ohlson, men att det skulle gå åt pepparn såhär var en överraskning.

Men, men, inget är omöjligt. Jag ska ringa till några försäkringsbolag och se om jag kan dra ner kostnaderna på några poster och flytta runt lite papper så ska det nog ge effekt på några hundringar. Skam den som ger sig! 🙂

Nu ska jag tugga lite frukost, sedan får vi se hur länge det dröjer tills jag blir en zombie. Ni får ha en bra dag allihopa så skrivs vi senare 🙂

32580cookie-checkGo morrn