Konstiga vanor

Jisses vad tiden hann rinna iväg snabbt idag.

Först var det fira pappa som gällde, med kaffe och två sorters tårta. Smaskens var bara förnamnet. Sedan blev det veckohandla maten. Tyvärr var vi väldigt sent ute så allt bröd var slut men jaja, jag fick tag på något med fullkorn istället, det får väl duga.

När jag kom hem fick jag telefonsamtal och satt fast i luren i över en timme. Jag fick en påminnelse att se över min ekonomi och ja, det måste jag göra. Det verkar finnas en läcka någonstans som gör att jag har 2000-3000 kronor som försvinner någonstans. Detta måste kollas upp så snart som möjligt. Och jag som trodde jag hade järnkoll hehe.

Men som sagt, dagen har gått snabbt och nu är jag så trött att jag faktiskt ser suddigt. De som undrar varför det inte blev något Euroshopper idag, kan jag berätta att jag faktiskt inte hittade någon lämplig vara att presentera idag. Har ni några tips kanske? Blöjor och 3 kilo pommes vill jag inte testa men kanske jag ska köpa deras deoderant nästa gång, vi får se.

Nåja, nu ska jag äta lite, sedan blir det marsch ner i bingen. Vi skrivs mer i morgon så nu säger jag natti natti 🙂

32560cookie-checkKonstiga vanor