Kvällsmusik, South Park – Blame Canada

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LAYMJnO9LBQ]

Brr, kallt är det! Och trött är jag också. Men jaja, så kan det bli ibland.

Jag hade lite besök här i kväll och det var grannen som hälsade på. Vi pratade lite och drog några öl ihop men såklart ville han bara diskutera saker inom styrelsen och huset. Tråkigt var bara förnamnet. Jag menar man jobbar hela veckan och på lediga helgen ska man försöka bry sig om en massa saker som har med huset att göra. Njä, inget skoj….

Annars har det väl inte hänt så mycket faktiskt. Snickerier på jobbet, lite snack med L och måla scenen. Var även på samtal på sjukhuset idag och fick mig en viktig tankeställare.

Jag berättade att jag alltid varit en bra lyssnare och alltid försöker hjälpa människor när jag kan, och då frågade hon mig vem jag hade haft att gå till under alla år. Svaret gjorde mig nästan stum för jag insåg att jag aldrig haft någon att prata med under alla år. Samtidigt undrar jag om man verkligen behöver det, jag menar, jag har ju överlevt ändå även om det inte har varit kul alls vissa perioder och livets erfarenheter formar ju ens personlighet så… Knepigt.

Nåja, nu fick jag ett väldigt jobbigt samtal så nu blev jag förbannad. Vi skrivs mer i morgon tycker jag. Natti natti.

32250cookie-checkKvällsmusik, South Park – Blame Canada