Sms:ar du mycket?

Ibland dyker det upp undersökningar som man reagerar på, och man undrar vem sjutton som är intresserad av dess resultat. Tillåt mig att vara en smula skeptisk mot följande:

Enligt en amerikansk studie, av forskare vid Case Western Reserve University, ska ungdomar som sms:ar flitigast även ha mest sex, röka och dricka mest. Bland annat ska de löpa 41% högre risk att de har tagit droger.

Men seriöst? Vem kan någonsin misstänka ett samband mellan sms och droger? Samlade de massor av lappar med ord i en stor hatt och drog två för att se vart de kan slösa X antal miljoner dollar allra bäst? Tillåt mig att starkt betvivla användbarheten av sådanhär fakta, det låter ju bara löjligt.

Psst, alla som är högerhänta kan med 0,0003 procents chans bli diktatorer på en okänd ögrupp väster om ekvatorn om man dessutom har mittbena och ens systers, brorsons hund heter Bingo. För det är vetenskapligt bevisat, sådetså!

32000cookie-checkSms:ar du mycket?