Kvällsmusik, Ace Ventura – Pet Detective

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=urVAXgdfPxY]

Ledmotivet till min förebilds och hjältes filmer…

Jahapp, så var det nästan nattidags igen då, jisses så snabbt dagarna kan gå!

Det har varit en ganska bra dag även om jag började i uppförsbacke. Men det blev en hel del gjort som jag blev nöjd med. Ett mindre scenbygge blev hur bra som helst och likadant en grej i snickeriet som jag kanske tar bild på i morgon om jag kommer ihåg. Sedan blev jag även hembjuden av en jobbarkompis och fick förslaget att dra en öl ihop någon gång. En öl, jo tjena, när funkade det senast? 😛

Men nu är det som sagt nästan nattadags och jag börjar bli lite lagom seg. Ska bara ut med voff en gång till, sedan mumsa på något gott framför dumburken. I morgon är det minsann fredag och då är det dags för fredagsmys såklart. Vissa har redan smygstartat minsann… 😛

Nej, nu säger jag god natt så skrivs vi mer i morgon. Hej på er! 🙂

32070cookie-checkKvällsmusik, Ace Ventura – Pet Detective