Kvällsmusik, Motorhomes – Into the night

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R4vUQz-1i5o]

En otroligt sorglig video. Första gången jag hörde talas om den, jag såg den alltså inte, blev jag tårögd. Ser man den så förstår man.

Det har varit en lugn dag idag. Lagom väck som jag varit har det gått i stilla tempo men ändå har saker blivit gjorda och det är ju alltid bra. Dock inget speciellt. Det hände bara en sak idag och det var när jag åkte hem i bussen och busschauffören var en väldigt övertydlig och högljudd människa. Han pratade om allt och alla och det var ett himla tjoho 😛

Men nu ska jag spela lite mer på datorn, sedan blir det väl att sova. I morgon blir det dekorationsmålning på Stora Scen, vilket ska bli väldigt intressant. Tur att jag får hjälp.

Men, men, nu säger jag natti natti. Det blev inte så mycket bloggande idag men jaja, det får bli en annan dag. Ni får sova så gott och drömma om snygga Boråsare. Gonatt! 😉

31920cookie-checkKvällsmusik, Motorhomes – Into the night