Anders nyhetsturbo

Stureplansprofilen och fotomodellen Alexandra Brunell, 20, blir Jimmy Åkessons nya sekreterare och alla frågar sig vad vet du om zombies? Själv säger hon att ”Jag vill gärna hjälpa till och få SD att växa”. Nu frågar sig alla vem denne SD är och hur välutrustad han är. På tal om det; det är enkelt att göra korv hemma, ”Var stenhård i början” samtidigt som ICA flaggar för högre matpriser. På tal om korv och Åkesson så blir det dyrare gummi i kondomerna, vilket kanske förklarar ett mystiskt rökspår som Pentagon inte kan förklara. Reinfeldt säger: ”Det är bra att det sker en undersökning”.

Vildsvin hoppade in genom fönstret, Blair frågar sig om han var Galen på rätt sätt? Någon som inte är det är  Thomas Quick som får fortsatt vård.

Carolina Gynning i hästkrasch. Frågan vem som ska genomgå liten sinnesundersökning, Gynning eller hästen, är oklart. Säpochef: ”Vi informerades inte”. Dock kan Anställdas datoranvändande kollas för att se om hästen skrev något i sin blogg.

En insändare frågar sig ”Blev barnet för mycket för min man?Polisen säger att det kan vara aktuellt med ursäkt då en 4-åring kan stämmas och  800 till måste bort. Slutligen får man tipset att äta kolhydrater och öka tempot och därmed få fler barn till fuktskadat dagis. Orkar de inte gå till dagiset kanske de kan gå på fyra ben över Argentinas vidder.

31880cookie-checkAnders nyhetsturbo