Kvällsmusik, Alannah Myles – Black Velvet

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uS870zCCAwM]

Tidigt i säng idag också. Är ganska trött och kroppen känns lite lagom mörbultad. Dessutom märkte jag att det finns bara 500 kr kvar på kontot tills månadsskiftet. Jo, jag visste att det var stora utgifter men sådant här blir man ju inte så glad åt direkt. Tur att man har en liten back-up men det känns ju surt att börja nafsa på den liksom. Ännu en anledning att gå til sängs och dra täcket långt över öronen hehe.

Annars har det väl varit en ganska okej dag. En polis var på jobbet idag och svarade på frågor vilket var väldigt intressant. Tanken var att det skulle handla om Trygghet men det spårade ur väldigt snabbt och det blev en massa frågor om allt möjligt – vilket var bra! Att sedan en viss person utmärkte sig och ville legalisera lättare droger samt tyckte att prostitution var bra gjorde ju debatten än mer intressant. Jag antar att polisen nu håller ett extra öga på en viss stadsdel haha.

Men som sagt, det är dags att rikta snoken mot lakanen. I morgon blir det träning igen och ja, jag har “deffat” som det heter om man ska vara “inne” 😛 Så jag säger väl natti natti, i morgon blir det säkert lite mer bloggande då jag kommer ha mer tid över. Tills dess får ni ha det så finemang och sussa så gott. Hej så länge 😉

31810cookie-checkKvällsmusik, Alannah Myles – Black Velvet