Vill du veta din framtid?

Snart är de här. Gen-test online där man kan få veta sin DNA-uppsättning. Därmed får vi ockå möjlighet att se vilka riskgrupper för olika sjukdomar vi befinner oss i. Bra eller dåligt och vill vi verkligen veta?

Visst kan det vara roligt att se om man har risk för att bli skallig eller vilken typ av öronvax man har, men om man ser på den mer allvarliga sidan av det hela, vill vi verkligen veta om vi löper risk för att få en livshotande sjukdom?

Personligen skulle jag inte ha något emot att få veta mer än jag redan vet. Idag har jag ju redan diabetes men kanske jag har anlag för en viss typ av cancer eller någon annan ruskig sjukdom. Egentligen kvittar det ganska mycket för dö ska man ju ändå göra någon dag och kanske det är så att den som hinner samla på sig mest elände under sitt liv, han/hon vinner.

Hoppas priset är något extra, annars lär jag ju bli besviken. En helg i Varberg skulle nog göra mig ganska putt 🙂

31680cookie-checkVill du veta din framtid?