Kvällsmusik, Scissor Sisters – Kiss You Off

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ppynaJ_CEE4]

Håhåjaja, dags att rikta snoken åt sovrummet minsann. Seg och go är jag också minsann.

Det har varit en ganska bra dag. Ett oväntat erbjudande på arbetstid gav mig lite extra solsken i tillvaron i ett för övrigt väldigt soligt Borås. Jag var ju även på provtagningen idag och det gick bra om än jag var väldigt slirig hela dagen haha. Det blev tupplur när jag kom hem och nu är jag ordentligt trött faktiskt. Jag ska bara kolla på Pensinärsjävlar i Kanal 5 och duscha innan dess, sedan blir det bums till sängs!

Med detta säger jag natti natti och tack för idag. Vi skrivs i morgon istället och vi får väl hoppas att det inte blir snöoväder och halka som det sägs. Tjo på er och hej så länge 🙂

31710cookie-checkKvällsmusik, Scissor Sisters – Kiss You Off