Kvällsmusik, Raja Mushtaq – The sculptor

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=itAo6to2oLg]

Jaha minsann, så var denna dagen nästan slut. Jag känner mig inte trött men skenet kan nog bedra mig.

Jobbet gick bra och likaså föreställningarna så nu kan vi ta det lugnt några veckor. Vi avslutade med fika och det var väldigt trevligt. Vi väntar med spänning på nästa manus!

Efter lite shopping med grannen på Knalleland kom jag hem och tog en tupplur på 2 timmar i soffan haha. Sabba dygnsrytmen, nja, i vanliga fall hade jag varit orolig men tack vare dockteatern så är jag hur trött som helst. 8 timmar till, inga problem! När jag vaknat gick jag ut med hunden och sedan diskade jag en hel hög, sjungandes. Shit vad jag låter bra förresten 😛

Men nu, tv – mumsa – sova. Vi ses i morgon igen, då är det dags för fredagsmys. Auf wienerschnitzel 🙂

31160cookie-checkKvällsmusik, Raja Mushtaq – The sculptor