Dags att jaga julklappar igen

Jomenvisst är det så, att jag måste göra det, även om jag verkligen inte njuter av det.

I och för sig så har jag de senaste åren köpt julklapparna över nätet. Dels för att slippa allt Bjällerklang hit och dit, dels för att slippa allt skogstokigt folk som armbågar sig fram i köerna. Men det är ta mig fasen jobbigt ändå. Dessutom kommer jag aldrig på några bra saker.

Vissa människor är pryltokiga, andra inte, och jag kan nog räkna mig själv till minimalisterna. Därefter gillar jag egentligen inte att få julklappar heller, såvida inte jag verkligen behöver dem eller om de på något sätt kan förenkla mitt liv och verkligen kommer användas. Prydnadskuddar, pennställ eller äggkoppar i zebrafärg funkar liksom inte. Behöver jag något så fixar jag det själv – kontant.

Så läser jag då i aftonbladet.se om “Prylarna som alla vill ha” och blir skeptisk med en gång. Vaddå “alla”? En relativt lång lista på saker finns i artikeln och jag får erkänna att jag knappt vet vad sakerna ska vara till eller fungerar på/för.

Samtidigt lever jag inte, tro det eller ej, i en koja i skogen med trampat jordgolv och en masugn eldad med älgbajs. Det är bara så att jag inte bryr mig om de senaste grejerna. Enligt min religion kan jag nog överleva ganska bra utan den senaste widescreen-teven med 18 biljoner megaflopplar i utlösning…eller nåt.

Ärligt talat, jag har inte en susning  och jag bryr mig inte  🙂

31120cookie-checkDags att jaga julklappar igen