Anonyma kommentarer i DN

En intressant artikel på DN berättar om hur elaka kommentarer kan göra dig väldigt populär. Ett fenomen som de flesta bloggare säkert känner igen. Men jag undrar varför det är så populärt att vara elak på internet.

Kanske det beror på att man i vanliga livet förväntas knipa käft och rätta sig i ledet? Att man i sin frustration gärna slänger ur sig några elaka kommentarer för att lätta på trycket. Om det nu är så kanske man borde lära sig att människor i sin omgivning faktiskt inte dör om man använder sin vokabulär på ett någorlunda vettigt sätt, jag menar, tillräckligt för att få rätsida på situationen utan att trampa på ömma tår. Därmed får man också en skön känsla av självförverkligande av sina ideal då man har visat att man faktiskt vågar stå för något.

Bara ett tips liksom.

Artikeln i Aftonbladet.

31090cookie-checkAnonyma kommentarer i DN