Kvällsmusik, Van Canto – Lost forever

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Kwz0Q8_q9yo]

Om ni gillar acapella, alltså msuik utan instrument, så är det här kanske något för er. Alright, det finns trummor, jag veeeet… 😛

Äntligen lite vila efter en lång dag. Dessutom en chans att äta något vettigt så man orkar med morgondagen.

Jobbet gick bra och publiken var glad. Det är roligt att höra deras reaktioner bakom skynket där vi står och spelar med dockorna. Inte så mycket snickeri idag men det kommer tid för det också. Efter jobbet var det dags att klippa jycken inför vintern så att hon slipper ha snöklumpar i både tassar och på ben. Jag trodde hon skulle klippa mycket mindre men nehepp, lilla Astrid är väldigt korthårig just nu så det blev att plocka fram hennes tröja haha. Stackarn ska ju inte frysa.

När jag kom hem var det dags att tvätta minsann. Jag hade en ganska rejäl hög så jag passade på att sova lite mellan passen. Två gånger hann jag med men skulle kunna sova mer. Vilket jag ju snart ska få göra. Men jag är nöjd med den nya tvättstugan, det var värt 350.000 kronor.

Men som sagt, jag är trött så det är väl dags att börja såga timmerstockar igen. Men först mumsa på något framför teven såklart. Vi skrivs mer i morgon så simma lugnt! 😀

31010cookie-checkKvällsmusik, Van Canto – Lost forever