Kvällsmusik, Simple Plan – When I’m Gone

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=msumWLbq1Dk]

Åhej o hå, trött var bara förnamnet. Eller njae, nu ljög jag lite…

Jag kom hem vid 15-tiden, somnade i soffan vid 16 tror jag och vaknade vid 19-tiden då grannen ringde på dörren och ville ha mer hjälp med datorn. Inte bra då man vänder lite på dygnet, jag vet, men å andra sidan vaer jag redigt trött. Jag kunde inte sova ordentligt och kanske var det premiärnerverna som gjorde sig påminda.

Hur som helst, premiären gick bra förutom några tabbar i första föreställningen men de fixade vi till under andra föreställningen som gick hur bra som helst. Barnen verkade nöjda ochså även om en del av dem verkade bli rädda när råttorna skulle kavla till en deg för deras kattpaj, men slutet blev ju lyckligt ändå. Hoppas inga föräldrar hör av sig i morgon om att deras barn hade mardrömmar om elaka råttor haha.

I och med att mitt sista inlägg brukar vara runt kl 22 så säger jag väl god natt nu då, även om jag själv stannar uppe lite längre. Det blir väl lite tv, massor av mjölk och sist men inte minst, frusna bär med grädde. Jojomen!

Men ni får ha det så finemang och sussa så gott. Vi skrivs mer i morgon. Då blir det tripp för Astrid till klippoteket och en härlig tvättdag så där har vi något att se fram emot. Tills dess, hej så länge 😀

30860cookie-checkKvällsmusik, Simple Plan – When I’m Gone