Hyvää huomenta – god morgon

Anledningen till denna finska morgon beror inte på att jag har slipat kniven eller lider efter en gårdag av Koskenkorva, nänä, så roligt ska vi inte ha det. Däremot hade jag råkat ställa in radion på fel kanal så jag vaknade till finska nyheterna. Iofs, ganska trevligt för jag slapp höra allt elände plus att jag tycker finska språket är vackert, så det var ju helt okej 🙂 Dessutom kunde det ha varit mycket värre

Nu är det frukost som gäller, sedan ut med voff och förhoppningsvis får jag skjuts till jobbet idag så jag kan ta med mig lite otympliga saker. Vi får se. Om några timmar är det premiär på dockteatern också så idag är vi lite extra taggade.

Ni får ha en bra dag allihopa så ses vi antagligen i eftermiddag. Hej så länge 🙂

30790cookie-checkHyvää huomenta – god morgon