Miss World? Njae

Alright, vi kan redan nu konstatera att Sverige är ett väldigt speciellt land med otroligt många vackra kvinnor. Det räcker ju med att se sig om så hejsan hoppsan, kommer en supermodell gåendes, mitt på ljusa dagen.

Det är därför jag inte fattar detta med tävlingar som Miss World. Samtidigt ska jag väl erkänna att jag inte är speciellt insatt i ämnet, men vanligtvis ska man väl klä sig i olika stilar och svara på några frågor, inte sant? Dock misstänker jag att utseendet spelar större roll än svaren på frågorna. Rätta mig om jag har fel. Men om man kikar lite närmare på detta årets vinnare av Miss World, 18-åriga Alexandria Mills från USA, så tycker åtminstone inte jag att hon ser speciell ut. Åtminstone inte vackrare än de flesta svenska kvinnor.

Jag antar att hon måste varit rejält smart istället.

Bild från www.flashnews4u.com

30720cookie-checkMiss World? Njae