Kvällsmusik, Extreme – More than words

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY]

Dags att rikta nosen mot snarklådan minsann. Är lite lagom trött nu faktiskt. Först var det såklart jobba som gällde, sedan iväg till banken för bostadsrättsföreningens skull och sedan hem för att hjälpa grannen med hans dator, ujuj…

Men över lag var det en ganska schysst dag. Genrepet på dockteatern gick bra och även denna gång blev jag ridåhalare. Kan tänka att jag inte är bildskön nog att ha en docka på handen? 😛 Snickerierna höll måttet och fungerar bra nu så nu kan jag nog ta det lugnt ett tag, i alla fall tills det är dags för julmarknaden håhåjaja 🙂

Tyvärr blev maten lidande idag. Frukost såklart, en smörgås till lunch och en ostkaka till middag är vad jag har hunnit med. Skönt att jag har lite tid över nu för att äta lite mer så man orkar jobba i morgon, det är ju lång dag också. Men, men, det fixar ju jag såklart. Som alltid hehe.

Nä, dags för lite mat, tv och sedan sova. Ni får ha det finemang lavemang allihopa så skrivs vi mer i morgon. Ciao! 😀

30770cookie-checkKvällsmusik, Extreme – More than words