Äntligen en diskussion om politikers löner!

Så glad jag blir! Nu verkar debatten ha startat angående politikernas höga löner och varför de får lönelyft efter vartannan. Kanske på tiden när vi haft en rejäl lågkonjunktur och vissa bidrag inte har höjts sedan 2002.

Speciellt glädjande är det att se Aftonbladets röstning, ”Har riksdagsledamöterna för höga löner?” där 90,5% av 19769 personer, i skrivande stund, har klickat på JA.

Amineh Kakabaveh (V) debatterar idag angående detta ämne och som hon säger själv har de fått 24.000 kronor mer i månaden på 11 år. Risken är, säger hon, att klyftan mellan folk och folkvalda ökar och att förtroendet minskar. Något som jag tror hon har väldigt rätt i.

Läs den otroligt intressanta debattartikeln av Amineh här!

30750cookie-checkÄntligen en diskussion om politikers löner!