Spaghettiben & barnvagn till salu

Ujuj, nu har jag jobbat hårt!

Bostadsrättsföreningen har hyrt in en stor container som nu står på gården och alla utrymmen, från vind till källare, har tömts på gammalt bråte. Det fanns allt från gigantiska sänggavlar och snickarbänkar till blomvaser och fans moster. Inom en snar framtid ska vi även göra oss av med oljepannan, femtielva takpannor och sjuttioelva cyklar som bara står och skräpar för att slutligen inreda ett av rummen som föreningslokal, ett till läsrum och ett tredje till bastu. Så här händer det grejer.

En grej som jag sparade var faktiskt en barnvagn! Jag menar, jag har ju sett vilka otroliga priser de där tingestarna kostar så en sådan borde ju gå att sälja på antingen Blocket eller Tradera för åtminstone ett par hundringar, inte sant? Eller så får min lille hund åka lite… 😛

30560cookie-checkSpaghettiben & barnvagn till salu