Tankar efter matchen

Stackars svensken åkte på stortstryk. Men å andra sidan, det var ganska väntat när man möter en trefaldigt världsmästarinna.

Baeckhus attackerade snabbt och över hela kroppen. Mikaela hade inte stora chanser även om hon kämpade bra. Lite tragiskt ändå att se hur hon i slutet knappt orkade hålla upp garden och de sista käftsmällarna i repris sved ordentligt.

Men vi ska nog inte räkna ut Mikaela riktigt ännu, jag tror hon har mer att ge, dock vid ett senare tillfälle. Jobbar hon bara upp hastigheten i jabbarna så kommer hon att bli riktigt bra.

En annan tanke jag har är hur damsporten alltid ska vara så snygg. Jag menar, visst är det märkligt att de drar upp tre st Miss Universum i ringen? Att sedan Mikaela själv drog på sig tajta jeansshorts och tajt top innan matchen, tja det där fattar jag inte. Kanske det handlar om att dra publik?

Hur som helst, bra kämpat Mikaela. Nästa gång tar du henne! 🙂

Läs mer här.

Bild från www.finest.se

30530cookie-checkTankar efter matchen