Pinsamt!

Som jag redan har berättat så var jag iväg på träningen idag. Ett bra pass med en privattränare, en yngre, ganska söt tjej hjälpte oss med övningarna.

Vi var 4 stycken denna gång och hon var ensam tjej i lokalen och om man säger såhär, att vissa var ute på en ganska snirklig raggningsväg. Vad jag menar är att man ska inte säga något om tränarens “sexiga ben” när vi allihopa är på arbetstid, eller har jag fel? Jag skämdes ganska mycket över den repliken, ni vet, när man liksom vill försvinna i tomma intet och kunna säga att jag inte känner personen och aldrig har sett honom förut.

Toppen på kronverket kom när en balansövning skulle genomföras och hon instruerade oss hur vi skulle sitta på en stor gummiboll och en viss kollega säger att han minsann är van att sitta på kulorna men att det är en helt annan historia.

Man kan ju skratta åt det nu men så undrar jag också hur ofta, inte bara hon, utan alla kvinnor som jobbar på ett mer eller mindre intimt sätt med människor, får höra sådana repliker. Ursäkta men jag kan bara utbrista i ett högljutt “-Dålig stil mannen!” Sådär gör man ju bara inte.

30340cookie-checkPinsamt!