Kvällsmusik, Robbie Williams – Angels

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tfTWHbtv_-Y]

Tidig natt idag för i morgon tänker jag träna. Det har inte gått så bra att gå dit regelbundet, främst för att jag har mått dåligt, men i morgon ska jag gå om jag så ska krypa dit! Därmed har jag laddat ordentligt med mat i lilla maggen hela dagen så jag borde ha styrka och energi nog att orka masa mig dit i morgon. Annars blir jag väldigt besviken på mig själv och ska isf försöka sparka mig själv där bak.

Annars har dagen varit ganska schysst. Den började med att jag försov mig haha. Däremot hade jag en attans tur som mötte grannen som gav mig skjuts. En riktigt snäll och trevlig dam minsann som jag gärna lär känna lite bättre. För att det inte ska bli några missförstånd borde jag kanske berätta att hon är 60+ minst så ajabaja, inga fula tankar tack 😛 Resten av dagen var väl i stort sett som vanligt med lite dockteater och en hel del snickerier och elarbeten, alltså inget revolutionerande alls.

Men som sagt, jag börjar känna mig lite seg och siktar på att vara pigg och utvilad i morgon bitti så jag ska bara äta lite, sedan blir det bingen. Tack för idag, slut för idag. Don´t let the bedbugs bite 🙂

30260cookie-checkKvällsmusik, Robbie Williams – Angels