Kvällsmusik, Gun – Word up

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0EWKphU0c5Q]

Märkligt. Folk verkar komma i vågor för att höra av sig. Först är det tyst hur länge som helst och helt plötsligt, av någon anledning, hör alla av sig på en gång. Det rings, det skrivs, det träffas och poff, så blir jag astrött haha. Man kanske kunde jämna ut det lite bättre eller så får ni helt enkelt ta en kölapp 😛

Dagen har varit relativt bra. Det blev lite stressigt med grejerna till dockteatern och när jag väl hann så gick en grej sönder. Men okej, det är sådant som händer när man inte hinner göra saker till 100%. Ny chans på torsdag! Sedan har väl inte så väldigt mycket hänt idag eller så är jag så trött att jag har glömt hehe. Faktiskt tog jag en tupplur idag och hade glömt både tv och belysning på och bara stängt av datorn utan att svara på viktiga meddelanden.

Med andra ord är det nog dags för mig att dra mig åt snarkofagen. Hade tänkt att äta väldigt sen lunch strax, för det har jag inte hunnit. Men jaja, ny dag i morgon med nya chanser, eller hur?

Naughy night alla, vi skrivs mer i morgon 😀

30060cookie-checkKvällsmusik, Gun – Word up