Kvällsmusik, Pink – Feel good time

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x03zuA_JDP8]

Tröttare än tröttast, är jag nu. Men det är klart, vad kan man förvänta sig efter 1½ timmes sömn på två dygn? 🙂

Men det har varit en bra dag ändå. Mycket blev gjort på kort tid på jobbet och det känns ju bra. Den nya snubben i snickeriet är tyst men trevlig och vi jobbar bra ihop. Vi får även en hel del goda skratt ihop och det är ju viktigt. I morgon ska ställningen till dockteatern testas, likaså lite andra saker jag har snickrat på den senaste tiden så det ska bli kul o se om det fungerar som det är tänkt.

Efter jobbet, rättare sagt kl 17 var jag på möte med bostadsrättsföreningen där vi diskuterade föreningens budget och ekonomi, vilket var otroligt tråkigt. Egentligen förstår jag inte varför jag ska vara med alls då jag inte fattar ett jota av alla konstiga ord de använder sig av haha. Jag och siffror är liksom inte kompatibla någonstans, det är bara att inse. Att sedan en viss styrelsemedlem suger ur all luft ur rummet, som vanligt, är bara tröttsamt.

Men, som sagt, ikväll är jag redigt trött så det är strax dags för bingen faktiskt. Ska bara ut med voff, äta och duscha först och kanske lite tv, om jag orkar. Det har inte blivit så jättemycket bloggande idag men jag lovar, jag är säkert bättre i morgon!

Med detta tackar jag för idag. Ni får nanna så gott när ni nu kommer så långt så skrivs vi mer i morgon, alright? Hej så länge! 😀

29870cookie-checkKvällsmusik, Pink – Feel good time