Galenskapare på väg till Borås

Det här var roligt att hitta i Borås Tidning idag: Claes Eriksson, medlem i Galenskaparna & After Shave kommer till Borås på tisdag.

I artikeln kan man läsa om ganska djupa tankar hos den mannen och kanske är det så, att vi humorister har extra mycket Lecakulor som skramlar omkring uppe på huvudkontoret. Alltid i jakten på det roliga här i livet som kanske inte alltid är så lätt. Men, det är ju så vi överlever.

Claes och jag 🙂

För er stackare som inte har en aning om vem Claes Eriksson är eller vilka Galenskaparna & After Shave är kan jag berätta att ni har missat en milstolpe inom svensk humor. Men istället för att tycka synd om er så tänker jag härmed bjuda på ett favoritklipp med bergsbestigarna bröderna St: Gotthard. Se det, älska det, dyrka GAS 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6iPsJy1YXOw]

Bilden hittad på www.flickr.com

29480cookie-checkGalenskapare på väg till Borås