Dags att dö igen – femtielfte gången

Årets influensa är på tapeten. Eller kanske man ska säga, i näsduken.

Tack vare Nettiz som skrev så bra om detta, blev jag inspirerad att slänga in några ord om detta i debatten. För jag håller med henne att Smittskyddsinstitutet börjar tappa i förtroende, och det har de väl media att tacka för en hel del som målar fan på väggen så fort en journalist får skoskav. Idag kan man läsa om det nya hotet på både AB och DN, om man orkar, och som vanligt kan tusentals dö.

Nej, jag bara suckar. Jag har inte tagit vaccin sedan 1991 och klarat mig väldigt bra. Att sedan använda olika preparat i förebyggande syfte kanske rentav försvagar immunförsvaret. Nej, jag säger som en hippie skulle sagt på 60-talet; pass the needle.

För jag står över.

29510cookie-checkDags att dö igen – femtielfte gången