Uppe med tuppen

Eller nja, han går nog upp tidigare, men att vakna innan väckarklockan ska ringa kl 6 är väl ändå inte så pjåkigt? Även denna natt fick jag sova ordentligt – som en timmerbil – som jag inte hörde 😛

Jag får lite extra tid denna morgon, för jag kom på igår att jag har missat att fylla på busskortet så idag får jag skjuts minsann. Visst hade jag kunnat fylla på mobilen och betala således, men jag vill gärna träffa min pappa så ofta det går. Han är en bra man även om han har svårt att visa eller säga det. Kanske jag skriver mer om det någon dag.

Strax blir det frukost, men jag vill bara säga att denna natt var första gången jag drömde om besöksstatistik på bloggen haha. “…och det var så det började, innan Anders föll av vagnen…” 😛

Nej nu blir det frukost, sedan är det dags att dra sig till jobbet. Ha en bra dag allihopa och gör inte något som jag inte skulle göra 😉

29130cookie-checkUppe med tuppen