Lyx i soffan

Ovetandes om att jag tydligen är rik som ett troll…

Cooper Trooper frågade för några dagar sedan vart jag hade fått tag på min kudde som låg i soffan på en av mina bilder. Jag minns knappt namnet på butiken men är ganska säker på att den har gått i konkurs, så jag bestämde mig för att leta upp min kudde på nätet.

”Union Jack kudde”, sökte jag på och fick reda på att den är i jute, vilket jag faktiskt inte har tänkt på. Men skön är den iaf, min lilla tupplurskompis… Den fanns i några annonser på Blocket men jag antog att Cooper Trooper vill ha nya grejer så jag klickade mig in på några sidträffar och oj! Nu blev jag förvånad:

Okej, nu är ju inte jag expert på kuddpriser men är inte det där ganska höga priser? Jag tror jag köpte min på rea om jag inte minns fel, men okej, nu vet jag att jag ska värdera min kudde högre än min dator och tv – tillsammans!

29240cookie-checkLyx i soffan