Kvällsmusik, Megadeth – Foreclosure of a Dream

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JNLzjC-uGdg]

Jag blir nostalgisk när jag hör gamla Megadeth. Gamla minnen om den ljusnande framtid som var vår…

Sådärja, så var denna torsdagen arkiverad och lagd till handlingarna. Mycket blev gjort och jag tycker jag kan känna mig nöjd med rätta. I morgon fortsätter projekten i snickeriet, det ena klurigare än det andra och ja, jag älskar det! I morgon innebär också ett nytt pass på gymmet men jag hoppas mitt ben känns bättre än det har gjort idag. Ont i sidan liksom, och likadant med Pectoralis, alltså stora bröstmuskeln. Kanske jag ska lugna ner mig med allt sågande och hamrande. Vi får se hur det känns i morgon.

En annan grej som var rolig var att det snöade tidigare idag. Det kändes lite smått sentimentalt att se det komma tussar fallandes från himlen. Men det är klart, blir det lika jäkligt som förra vintern så lär jag inte vara lika sentimental efter några månader med pingviner och drivis på gatorna 😛

Men nu är det dags att skaffa något att tugga på framför dumburken. Eftersom jag är singel och hunden är för snabb för mig så får det bli en skål med frusna bär och lite grädde. Men det är inte fy skam det heller.

Tack för idag, slut för idag. i morgon är det minsann fredag och jag kommer vara ganska upptagen men jag hinner säkert att klottra ner något åtminstone. Ni får sussa så gott så skrivs i morgon. Pax bloggus! 😀

Bild från www.friskispressen.org

29330cookie-checkKvällsmusik, Megadeth – Foreclosure of a Dream